Doe mee met de BOOST in 2021!

Door covid-19 loopt alles anders dan normaal. Werken vanuit huis zorgt ervoor dat samenwerken er anders uitziet én 100% online plaatsvind. Het heeft voordelen en nadelen. Hoe hou je de energie goed in je team? En heb je nog in de gaten hoe het met iedereen gaat? Persoonlijke doelen en organisatiedoelen lopen door het werken vanuit huis sneller uit elkaar. In de BOOST leer je hoe je groeps- en besluitvormingsprocessen opnieuw uitvindt.

Een 4 weken programma om jou (en je project) een BOOST te geven!

Leren door te doen en meteen toepassen van dat wat je leert, daar geloven we in! In dit hands-on traject van 4 weken werk je daarom aan jouw eigen project of vraagstuk. Zie het als een verdiepingsslag en verrijking van je werk in plaats van een losse training waarna je weer terug stapt in business-as-usual. Aan de hand van onze methoden en bijbehorende tools kom je vooruit met je vraag, én vergroot je jouw repertoire aan (online) werkwijzen. Handig! Voor nu en in de toekomst.

Waar we in de BOOST aan werken

 • Versterken van je leiderschap & (online) faciliteer skills
 • Effectiever leren omgaan met de onderstroom in (online) groepsprocessen
 • Beter worden in het (online) faciliteren van besluitvormingsprocessen
 • Methodes toepassen: Deep Democracy, Theater-opstellingen, Rake vragen
 • Sturen op resultaat in jouw project / vraagstuk

Hoe de 4 weken eruit zien

 • (on)live BOOST trainingsdag als kickoff van de 4 weken (09:30 – 14:00)
 • Formats van de werkvormen de volgende dag in je mailbox
 • Een-op-een-coachingsgesprek plannen we op een moment dat jou uitkomt
 • Wekelijkse sparringsessie met je groepje (3p)
 • Terugkom ochtend aan het einde van de 4 weken met iedereen (09:00 – 11:00)

Hoe je ondersteund wordt 

 • Een een-op-een coachingsessie van Jennifer van Exel of Annejet Gosselink (Yeds)
 • Praktische werkvormen vertaald naar online platform Miro
 • Tools en formats gebaseerd op Design thinking
 • Door interactie, kennis en ervaring van de deelnemersgroep
 • Je ontvangt het boekje ‘Now we’re talking’ (over Deep Democracy, Frank Weijers)

Wat kost deelname?

De investering in jezelf is: € 695,- euro (ex. btw)

Data van de BOOST in 2021, drie mogelijkheden

Er zijn beperkte plaatsen per BOOST traject, reserveer daarom op tijd je plek. Wij nemen uiterlijk 2 weken van tevoren contact met je op over je mogelijke deelname. Heb je nog vragen, stel ze gerust via info@studiotoitoi.com

 • winter BOOST, sessie 28 januari 9:30-14:00 & follow-up 25 februari van 9-11:00u
 • lente BOOST, sessie 21 april 9:30-14:00 & follow-up 19 mei van 9-11:00u
 • herfst BOOST, sessie 7 oktober 9:30-14:00 & follow-up 4 november 9-11:00

Over je trainers

Annejet

Veranderkundige, Deep Democracy facilitator en eigenaar van Yeds. Een consultancybureau verrijkt met kennis en kunde van kunstenaars en ontwerpers. Kenmerkend in haar aanpak is het ruimte  maken voor effectieve interactie, versterken onderling vertrouwen en het stimuleren van een creatieve en oplossingsgerichte mindset. Er is vaak veel competentie, kennis en kunde in de organisatie, het is alleen de kunst om dat te ontsluiten en het volledige potentieel van medewerkers te benutten.

Jennifer

Als creative consultant en serious games-designer ontwerpt ze online en offline spel- en interactievormen voor klanten waardoor bewustwording en een andere blik ontstaat op wat er speelt. Een van haar favoriete en effectieve vormen is Theatre of the Oppressed, om mensen snel inzicht te laten verkrijgen in hun eigen mogelijkheden, patronen én de situatie van een ander. Het is geen toneel spelen, maar het werken met verschillende rollen in de ruimte.

Wil je meer weten over de methodieken:

Rake vragen: https://youtu.be/6ju-KD4snQY
Design Thinking: https://youtu.be/vQytKCT563I
Deep Democracy: https://youtu.be/Ew07LXHxVm4
Theatre of the oppressed: https://youtu.be/PxQ6SsfhiCw
Diepte interview met Augusto Boal, oprichter: https://youtu.be/RunACGJSrPk

credits foto’s: Jason Dent, Naaz, Justin Luebke, James Pond.