Gun jezelf een online (mini)BOOST!

Hoe pik je op wat de ander denkt maar niet uitspreekt? In “real-life” is dat al een kunst, laat staan in een tijd waarin we veel online samenwerken. Dit nieuwe jaar geven we jouw skillset een BOOST zodat je er beter in wordt én meer plezier in krijgt!   

In één dagdeel ga je aan de slag met jouw actuele vraagstuk en pas je meteen toe wat je in de BOOST leert. Je breidt met behulp van de (nieuwe) werkvormen en formats je palet aan online-offline werkwijzen uit. Voor nu en in de toekomst.

Waar we tijdens de BOOST aan werken:

  • Online faciliteer skills (visueel werken aan de hand van Miro)
  • Effectiever leren omgaan met de onderstroom in (online) groepsprocessen
  • Offline contact blijven gebruiken 
  • Hoe je toch in beweging blijft, werkend vanuit huis

Ondersteund door: 

  • Training, begeleiding en coaching van Annejet Gosselink (Yeds) en Jennifer van Exel
  • Werkvormen uit Deep Democracy, Rake vragen en Theater-opstellingen
  • Tools en formats gebaseerd op Design thinking
  • Je ontvangt het boek ‘Now we’re talking’ van Frank Weijers
  • Interactie, kennis en ervaring van de deelnemersgroep

Investering: € 395,-

Online BOOST sessie op 13 januari van 9:00-12:30 

Er zijn beperkte plaatsen. Reserveer met de knop hieronder vrijblijvend een plek.
Heb je een vraag? Mail info@studiotoitoi.com

Liever een BOOST van 4 weken waarbij je aan de slag gaat met jouw vraagstuk? Dat kan! We starten eind januari.

Over je trainers

Annejet

Veranderkundige, Deep Democracy facilitator en eigenaar van Yeds. Een consultancybureau verrijkt met kennis en kunde van kunstenaars en ontwerpers. Kenmerkend in haar aanpak is het ruimte  maken voor effectieve interactie, versterken onderling vertrouwen en het stimuleren van een creatieve en oplossingsgerichte mindset. Er is vaak veel competentie, kennis en kunde in de organisatie, het is alleen de kunst om dat te ontsluiten en het volledige potentieel van medewerkers te benutten.

Jennifer

Als creative consultant en serious games-designer ontwerpt ze online en offline spel- en interactievormen voor klanten waardoor bewustwording en een andere blik ontstaat op wat er speelt. Een van haar favoriete en effectieve vormen is Theatre of the Oppressed, om mensen snel inzicht te laten verkrijgen in hun eigen mogelijkheden, patronen én de situatie van een ander. Het is geen toneel spelen, maar het werken met verschillende rollen in de ruimte.

Over de methodes

Rake vragen: https://youtu.be/6ju-KD4snQY 
Design Thinking: https://youtu.be/vQytKCT563I
Deep Democracy: https://youtu.be/Ew07LXHxVm4
Theatre of the oppressed (TOP): https://youtu.be/PxQ6SsfhiCw
Diepte interview met Augusto Boal, oprichter TOP: https://youtu.be/RunACGJSrPk

2021-01-13T09:00:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

mini-BOOST

Credits afbeelding: Danilo Alvesd