Unconscious Bias Training

Diversiteit en inclusie op de werkvloer is iets wat steeds meer organisaties willen stimuleren. Uit ideologie of omdat het de organisatie meer slagkracht en denkkracht geeft. Maar het bereiken van inclusie en diversiteit gaat niet over één nacht ijs. Het gaat niet alleen over de kleur van je huid, maar ook over de manier waarop je denkt en interactie binnen en tussen de teams in de organisatie vormgeeft.

Voor wie & wat?

Ben jij organisatieadviseur, programmamanager, HR business partner of Diversiteit en inclusie officer? Dan is deze training voor jou. Je krijgt een masterclass over de werking en invloed van unconscious biases. We maken de vertaalslag van psychologie naar bedrijfsvoering en gaan in op veelvoorkomende uitdagingen op het gebied van het inclusiever maken van de organisatiecultuur. Er is ruimte om je eigen case in te brengen en je gaat samen met de andere deelnemers onderzoeken hoe je een verandering in de organisatie kunt bewerkstelligen.

Hybride werken

In de training is er ook speciale aandacht voor de werking van biassen in een hybride werkomgeving. Hoe zorg je ervoor dat je hybride werken inclusief inricht en je de vorming van negatieve biassen door het online werken voorkomt?

Praktische info

  • Open inschrijving
  • Prijs: 595,- (live) en 395,- (online)
  • Maximaal 14 deelnemers
  • Tijdens lockdown – online

Werk je bij een NGO, startup of in het sociaal domein?
Dan bieden we deze training aan voor 375,- per persoon.

Cadeautje

Je krijgt de volledige kaartenset met bias-kaarten mee naar huis om te blijven oefenen en met collega’s aan de slag te gaan met diversiteit en inclusie.

Liever incompany?

We verzorgen een interactieve workshop van een halve dag. Hierin zit een masterclass over de werking en invloed van unconscious biases inbegrepen. We bouwen de sessie op van opwarmers naar gesprek en spel. We gebruiken scenario’s uit jullie alledaags werk. Je komt als groep met een sterkere organisatiecultuur uit de workshop dan dat je erin ging. Ook krijg je de volledige set bias-kaarten mee naar huis zodat je kunt blijven oefenen. Als groep stel je gezamenlijke een doel op voor de komende tijd. 

Incompany prijs: 250,- per persoon (ex btw).
Vanaf 6 deelnemers.

Opgeven

Geef je hieronder vrijblijvend op voor de training. We nemen uiterlijk 2 weken van tevoren contact met je op om je deelname te bevestigen.

Voornaam
Achternaam
Organisatie
Adres
Welke datum wil je meedoen: