Online Faciliteren

Benieuwd wat je kunt doen om online werken leuker én effectiever te maken? In deze training leer je hoe je een interactieve sessie ontwerpt en faciliteert. Je krijgt onze favoriete tools mee: geschikt voor brainstormen, inclusieve besluiten maken en de voortgang bewaken. Je leert hoe je Miro op verschillende manieren gebruikt.

Voor wie & wat

De training is geschikt voor teams die al een tijdje online (of hybride) werken en meer energie en interactie willen aanbrengen in hun meetings. Met als doel meer fun hebben én effectief online samenwerken! We richten ons op het inzetten van de online whiteboard tool Miro. Je leert de basics van het gebruiken van de tool, hoe je templates inzet en hoe je effectieve interactie ontwerpt en faciliteert.

Praktische info

  • Open inschrijving – en op incompany basis
  • Tijdens lockdown – online
  • Prijs: 225,- ex BTW per persoon
  • Prijs incompany, op aanvraag

Inbegrepen

Je ontvangt toegang tot instructie filmpjes zodat je de uitleg over alle functionaliteiten van Miro nog eens terug kunt kijken, een checklist voor het klaarzetten en faciliteren van je sessie, het design canvas waarmee je zelf een sessie kunt ontwerpen en onze feedback op een door jouw ontwikkelde sessie.

Ook krijg je toegang tot 3 van onze favoriete tools:

  • Tribe Meeting Template
  • Kampvuur gesprek
  • Besluitvormingsdans

Opgeven

Via dit formulier geef je je vrijblijvend op. We nemen uiterlijk 2 weken van tevoren contact met je op om je deelname te bevestigen.

Voornaam
Achternaam
Organisatie
Factuuradres

Foto credits: Unsplash