Serious games

Een serious game is een middel tot een doel, je leert iets over jezelf en de context. Jouw organisatiedoel of vraag staat centraal. In een game zie je mensen hun natuurlijk gedrag bovenkomen waardoor feedback en reflectie op een dieper niveau landt. Op een leuke manier wordt je uitgedaagd om je tot het probleem, het proces of je collega’s te verhouden. Je kan een game inzetten om bedrijfsdoelen te bereiken, op gebied van organisatieverandering, communicatie, engagement en leren.

Gamified Project management

Een game kan je aan de hand meenemen in een (nieuwe) werkmethode of proces. Op deze manier is het een tool om: rollen binnen een project te verdelen, de voortgang te bewaken, tijdig stakeholders te betrekken en de kwaliteit van het project te bewaken.

Voorbeeld:

Strategie
sessie & game

Als vervanging van de klassieke brainstorms en strategiebepaling methoden kun je binnen een strategiesessie een game inzetten. Voordeel hiervan is de hoge mate van interactie en plezier waarmee je een project begint en de mate waarin je meteen concreet kunt worden over een case.

Serious Game op maat

Met een game (of spelvormen) kun je op een toegankelijke manier bewustwording creƫren over de huidige organisatieprocessen. In een game zitten leerdoelen en gedragsdoelen gekoppeld aan het spel. Je kunt een game inzetten om een proces van anders werken te versnellen, samenwerking te verbeteren, maar ook het aanleren van vaardigheden.

Alle trainingen, games en strategiesessies worden op maat ontwikkeld.
De prijs voor jouw toepassing is daarom op aanvraag. Bekijk ook ons vaste aanbod
aan online games (ook hybride) met vaste prijzen.


Wat wil jij spelend bereiken?