Home nieuw

Een creatief advies en ontwerpbureau.

Een creatief advies en ontwerpbureau.

CULTUUR ONDERZOEKEN

CULTUUR VERANDEREN

SERIOUS GAMES

Het aanleren van een nieuwe manier van werken vraagt om een flexibele mindset. Het inzetten van serious games helpt om die mindset en het gedrag te veranderen. Je leert oude gewoonten af en nieuw gedrag aan. Door te spelen wordt meteen duidelijk waar mensen tegenaan lopen en wat hen motiveert.

Probeer het uit!

PLAY LAB

Wil je zelf eens ervaren hoe een serious game bijdraagt aan het ontwikkelen van je organisatie? Kom naar een gratis speelsessie. In PLAY Lab testen we onze nieuwste games uit, in ruil voor feedback. Geef je hier op:

jjj

tekst dus – tekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dustekst dus

CULTUUR MAKEN

CULTUUR VERANDEREN

Mensgedreven werken door je gebruiker te begrijpen

Wil je weten wat er in het hoofd van je klant omgaat? Ons klantonderzoek gaat verder dan persona’s en doelgroepanalyse. Door in te zoomen op je klant vanuit de gedragspsychologie kom je meer te weten over de keuzes die hij of zij maakt. Wij helpen je deze inzichten inbedden in je innovatieproces. Zodat jij beter in kunt spelen op wat hem of haar motiveert en weerhoudt.

Voorbeeld

Verbeterde klantenservice door de inzet van nudging

Vereniging Eigen Huis is er trots op om haar klanten van advies én de beste deal te voorzien als het aankomt op woonverzekeringen. Hoe komt het dan toch dat leden niet allemaal via Eigen Huis een verzekering afsluiten? Klantonderzoek laat zien waardoor dat komt. Een nudge trekt vervolgens de aandacht van de klant op het juiste moment…

Benieuwd naar een toepassing voor jou?

Wat klanten zeggen


“All the sparring conversations are invaluable to me. Jennifers words and vision are steering me into … crafting meaningful learning experiences using gaming and visual thinking. More to come, yes please!”

Yuen Yen Tsai – Make me see


“Heel leuk om op deze manier een training te volgen over verandercommunicatie, dat gaat goed zo in Miro!”

Jos – directie Stichting DOCK


Zij gingen je voor


Nieuwsbrief

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

KVK 73938483
BTW NL002207790B25