Leeroplossingen

Een effectieve (en leuke) manier van leren is leren door te doen. Games en interactieve leeromgevingen zijn daarop ingericht. We zorgen ervoor dat je learners de stof eigen maken en integreren in hun skillset en meteen toe kunnen passen in de werkomgeving. Onze leeroplossingen zijn gericht op het stimuleren van verbinding, intrinsieke motivatie en sociaal leren. We gebruiken storytelling, visueel werken & games.

Online & blended
trainingen

Professionele ontwikkeling is belangrijk, ook nu. We verzorgen trainingen op maat waarin vanuit de learner, de doelgroep of de eindgebruiker gedacht wordt. Design Thinking vormt vaak een (impliciet) onderdeel van de training, in de vorm van canvassen en tools kun je zo in je eigen werkomgeving vooruit.

We ontwikkelen trainingen in een onderwerp naar uw keuze. Wij maken de vertaalslag van de inhoud naar de vorm.

Het is ook mogelijk om een training in game vorm te doen.

Waar we tevens in thuis zijn:
– Gamification & interactie
– Verandercommunicatie strategie
– Gedragswetenschap & nudging
– Design Thinking & Service Design
– Strategic foresight & trends

Voorbeeld:

Online
leeromgeving

Het voordeel van een online leeromgeving is dat je de voortgang van het leren kunt bijhouden en gepersonaliseerd advies kunt geven over welke content de learner vooruit helpt. Persoonlijke leerdoelen én collectieve leerdoelen komen aan bod. Er zijn veel interactieve elementen toe te voegen, waardoor leren leuk wordt.

We maken graag van leren een sociale ervaring, waardoor je met en van elkaar leert en de nieuwe stof beter integreert met bestaande kennis.

Waar we je bij kunnen helpen:
– analyseren van de leerbehoeften
– informeel & formeel leren
– Gepersonaliseerd leren
– Train de trainers / LX designers
– Online onboardingsproces
– Leren verankeren in je organisatie

Voorbeeld:

Online programma’s

In deze gekke tijd moeten veel van ons opnieuw bedenken hoe we werk vormgeven. Niet alles vertaald zich één-op-één van offline naar online. Om beter te leren omgaan met de nieuwe realiteit raden we je aan om creatief te blijven. Zodat energie, motivatie en verbinding blijft.

Hiervoor ontwikkelen we online programma’s waar je wat aan hebt. Je leert onbewust gedrag beïnvloeden en groepsprocessen en besluitvormingsprocessen beter vormgeven, online.

Afkijken bij andere disciplines helpt je om thuiswerkers in verbinding te brengen met elkaar en de organisatie(doelen).

Trainingsaanbod:

Een training en leeromgeving ontwikkelen we op maat. Prijzen zijn daarom op aanvraag.
Ons vaste trainingsaanbod heeft een vaste prijs. Zie daarvoor de betreffende pagina: trainingen.

Hoe wil jij (jouw organisatie) ontwikkelen?